Over Social Hotspot | Social Hotspot - Network Architects in Business

Wij zijn Social Hotspot

Social Hotspot is opgericht in 2012. Wij hebben als missie om voor iedereen gratis en onbeperkt WiFi beschikbaar te maken op zoveel mogelijk locaties. Met ons enthousiasme en onze vernieuwende ideeën ondersteunen wij ondernemingen en ketens bij het aantrekken en binden van klanten. Om dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van een geheel zelf ontworpen Social WiFi oplossing. Voor de gasten betekent dit eenvoudig inloggen op een snel WiFi netwerk. Voor de ondernemer bieden wij een krachtige marketingtool met een geavanceerd dashboard.

Inmiddels bieden duizenden bedrijven in Nederland gratis WiFi aan via Social Hotspot en maken maandelijks honderdduizenden gebruikers op deze wijze verbinding met het internet.

Neem contact op
Hoofdkantoor Social Hotspot Nederland
Hoogwaardige / Kwalitatieve WiFi oplossingen

Social Hotspot staat voor kwaliteit

Inmiddels maken honderdduizenden tevreden eindgebruikers per maand verbinding met internet via Social Hotspot. Dit geeft aan dat niet alleen ondernemers gecharmeerd zijn van ons product, maar dat ook de eindgebruiker een Social Hotspot als prettig ervaart. Wij stellen dan ook alles in het werk om hoge kwaliteit te waarborgen. Mede daarom ontwikkelen wij ons product volledig in eigen huis en werken wij uitsluitend met professionele hardware.

Hoe werkt Social Hotspot? Bekijk onze referenties