Privacy | Social Hotspot - Network Architects in Business

Social Hotspot en de privacy van onze eindgebruikers

Social Hotspot is volledig AVG/GDPR compliant bekijk onze documenten hier. Please review our legal documents here.

Social Hotspot heeft als doelstelling om het voor iedereen mogelijk te maken gebruik te maken van onze dienst. Hierbij hechten wij speciale waarde aan de privacy van onze gebruikers. Door gebruik te maken van onze dienst ga je akkoord met onze eindgebruikersvoorwaarden, hierin beschrijven wij op een begrijpelijke manier wat je kan verwachten ten aanzien van de dienst Social Hotspot. Ook bieden wij je de mogelijkheid je eigen data in te zien, via My Social Hotspot en via een verzoek tot inzage van gegevens.

Na het eerste gebruik van Social Hotspot ontvang je van ons een e-mail met de toegangsgegevens tot My Social Hotspot de omgeving om jouw persoonlijke instellingen te beheren. Ben je je wachtwoord van My Social Hotspot kwijt vraag dan een wachtwoord-reset aan.

Binnen My Social Hotspot bieden we je de mogelijkheid e-mailvoorkeuren aan te passen maar heb je ook de mogelijkheid je gehele account te verwijderen. Wil je geen gebruik maken van de My Social Hotspot omgeving, maar wel je account verwijderen, dan bieden we een Opt-Out. Standaard loggen wij je al volledig automatisch uit na 60 dagen inactiviteit. Je zal opnieuw moeten inloggen als je gebruik wil maken van Social Hotspot WiFi. Daarnaast verwijderen wij automatisch je account en alle gekoppelde accountgegevens als je langer dan 180 dagen niet actief bent.

Bij Social Hotspot ben je altijd in controle over je eigen gegevens.

Social Hotspot

Social Hotspot en Facebookdata

UPDATE: Per 20-07-2022 hebben wij onze samenwerking met Facebook eenzijdige beëindigd wegens aanhoudende koerswisselingen van Facebook t.a.v. data assessments. Gebruikersdata blijft conform voorwaarden / GDPR beschikbaar.

Als je gebruik maakt van Social Hotspot zijn er vaak meerdere opties om in te kunnen loggen, veel gebruikers kiezen voor het gemak en de veiligheid van de Facebook-login.

Wanneer je gebruik maakt van deze methode vragen wij je onze Facebook App toestemming te geven tot een aantal gegevens in je Facebook account. We slaan naast je e-mailadres ook je naam, geslacht, woonplaats en leeftijd op. Laatst genoemde doen we om te controleren of je minimaal 16 jaar oud bent, een wettelijk vereiste controle.

De overige data kan worden gebruikt om je op je relevante advertenties, evenementen, coupons, nieuwsbrieven en andere aanbiedingen te kunnen sturen. Wij monitoren middels steekproeven verzonden mails om spam te voorkomen.

Ook gebruiken onze klanten (hotels, winkels en horeca etc.) data om analyses te maken, bijvoorbeeld waar hun klanten wonen, hoe oud deze zijn en wat de verhouding man/vrouw is. Wij delen echter nooit privacy gevoelige gegevens met onze partners en of klanten, zij ontvangen slechts geaggregeerde gegevens, deze zijn nooit naar een persoon te herleiden.

Je kan altijd je Facebookaccount ontkoppelen van de Social Hotspot App. Ook kan je binnen My Social Hotspot je gegevens inzien, beheren of je account verwijderen.